Denne HowTo, vil guide dig igennem opgraderingen af en TDX / TDH800

1. Hent SW4.x softwaren fra hjemmesiden.
  2. Pak softwaren ud.
  3. Log ind i TDX'en.
  4. Klik 'Admin' -> 'Systemvedligehold'.
  5. Til højre for 'Firmware i brug', klik 'Skift...'
  6. Klik 'Upload fil' og vælg den software, som der skal uploades ('.ck' file).
  7. Marker/Vælg softwaren og klik 'Aktiver'.
  8. Vælg 'Erstat alle' og klik 'Start opdatering'.
  9. Klik 'OK', når opdateringen er færdig.
  10. Klik 'Genstart' -> 'Ja'.
  11. Log ind og verificer opdateringen. Klik 'Hovedenhed' og kig under 'Software versions'

Bemærk:

Når man opdatere fra 3.x to 4.x, så opdateres failsafe også. Failsafe opdateres af softwaren, når der genstartes. Dette gør, at genstarten tager længere tid (op til 5 min).

Hvis du ikke venter på, at failsafe opdatere, så opdateres failsafe forfra ved genstart. Denne proces vil fortsætte, indtil failsafe er opdateret. Dette sker kun ved første opdatering. Vent eventuelt længere (f.eks 10min).

Du kan hente softwaren her:

TDX Black Edition
TDX Grey Edition
TDH800

4.x softwaren er tilgængelig fra vores Helpdesk/download og kræver et login.