Sikkerhed er en stor del, at TRIAX EoC.

Op til og med sw1.3.1.r66 blev EoC interfacet vist på en HTTP side og data til og endpoints var ikke krypteret.

Dette betyder, at alt data sende til og fra controlleren kunne kompromitteres.

Dette er blevet rettet i sw2.0.2.r87 til HTTPS for både visning af interfacet og kommunikationen imellem controlleren og endpoints.

Derfor vil man se følgende advarsel i sin browser, første gang man tilgår controlleren (på en ny IP adresse).

1. Klik på "Advanceret"

2. Klik på linket under teksten.

3. Du kan nu logge ind på controlleren