Med TRIAX EoC-32/2-B (383104) eller 64/4-B (383105) og sw2.1.x.x softwaren er det muligt at kombinere 2 eller flere EoC porte på controlleren.

Controlleren vil supprtere 16 endpoints pr kombineret port. Dette betyder, at du kan kombinere:

• EoC out 1 + 2              : 32 endpoints
  • EoC out 1 + 2 + 3        : 48 endpoints
  • EoC out 1 + 2 + 3 + 4 : 64 endpoints

De kombinerede porte til dele de 1.6Gbps, da frekvensområdet stadig vil være det samme (0-200MHz).

Bemærk: Port kombinering kan ikke gøres på 383101 eller 383103!

Kombineringen af porte gøres i 2 omgange:

1. I software, i GUI'en.
  2. Hardware, med en afgrener (splitter).

1. Software

For man kan lave faktiske kombinering af EoC portene, skal portene konfigureres i softwaren.

Dette gøres i 'Network' -> ‘G.hn settings’ –> ‘G.hn combining

1. 'Enable' den ønskede kombineringsgruppe.
  2. Select the EoC port ports, you wish to use in the group.
  3. Klik 'Set G.hm groups'.
  4. Gem ændringerne.
  5. EoC porte brugt i 'Group A' kan ikke benyttes i 'Group B'.
  6. Status siden vil vise de kombinerede grupper.

2. Hardware

Når kombineringesgrupperne er defineret kan du nu kombinere portene med en afgrener (splitter). I dette eksempel er port 1 & 2 kombineret sammen til en streng.

Remember, the splitter you are using for combing adds attenuation to the G.hn and TV signal.