Med TRIAX EoC-32/2-B (383104) eller 64/4-B (383105) og sw2.1.x.x softwaren er det muligt at kombinere 2 eller flere EoC porte på controlleren.

Controlleren vil supprtere 16 endpoints pr kombineret port. Dette betyder, at du kan kombinere:

• EoC out 1 + 2              : 32 endpoints
  • EoC out 1 + 2 + 3        : 48 endpoints
  • EoC out 1 + 2 + 3 + 4 : 64 endpoints

De kombinerede porte vil dele de 1.6Gbps, da frekvensområdet stadig vil være det samme (0-200MHz).

Bemærk: Port kombinering kan ikke gøres på 383101 eller 383103!

Kombineringen af porte gøres i 2 omgange:

1. I software, i GUI'en.
  2. Hardware, med en afgrener (splitter).

1. Software

For man kan lave den faktiske kombinering af EoC portene, skal portene konfigureres i softwaren.

Dette gøres i 'Network' -> ‘G.hn settings’ –> ‘G.hn combining

1. 'Enable' den ønskede kombineringsgruppe.
  2. Vælg de EoC porte, du ønsker at bruge i gruppen.
  3. Klik 'Set G.hm groups'.
  4. Gem ændringerne.
  5. EoC porte brugt i 'Group A' kan ikke benyttes i 'Group B'.
  6. Status siden vil vise de kombinerede grupper.

2. Hardware

Når kombineringesgrupperne er defineret kan du nu kombinere portene med en afgrener (splitter). I dette eksempel er port 1 & 2 kombineret sammen til en streng.

Husk, at den splitter, du bruger til at kombinere, tilføjer dæmpning til G.hn og TV-signalet.