I forbindelse med kanal ændringer, kan Service-ID (SID) og Packet Identifier (PID) ændre sig. Det vil sandsynligvis give problemer for modtagere (TV/STB), da TV-servicen opfattes som en ny service.

En del modtagere vil være tilfreds med at SID er det samme som før (PID'er har ingen betydning).

Dog findes der også modtagere, der IKKE vil acceptere at PID'er er ændret.

Derfor kan man i TDX/TDH benytte PID management til at ændre PID'er. Denne funktion er licens baseret.

Når funktionen er aktiveret, har man adgang til at ændre PID'er på udgangs modulet.

Note: Service-ID kan ændres uden "PID management" licens

1. Log på hovedstationen og vælg udgangs modul.

2. klik på "Indstillinger" for den QAM/MUX du vil ændre

3. Klik på "Tjenester"

4. Her ses de services der er valgt og i tillæg original PID'er samt udgangs PID'er.  Udgangs PID'er kan ændres her.

Note: Hvis funktionen "PID management" ikke er aktiv, vil PID delen (det indrammede) være "sløret".