TRIAX Produkter og Log4j

Bruger nogen af TRIAX-produkterne java? Er nogen af disse systemer sårbare over for Log4Shell?

Det korte svar er: Nej.

TRIAX-systemer bruger ikke Java-biblioteket Log4j, hvor dette sikkerhedshul eksisterer.

Log4Shell

Den 9. december 2021 blev en kritisk sårbarhed i det populære Log4j Java-logningsbibliotek afsløret og fik tilnavnet 'Log4Shell'.

Sårbarheden spores som CVE-2021-44228 og er en sårbarhed for fjernudførelse af kode, der kan give en angriber fuld kontrol over ethvert berørt system.

What is Log4J?

Log4j er et java-baseret logføringsbibliotek. TRIAX support vil ikke gå i detaljer om dette.

Du kan læse mere om Log4j her: Wikipedia.org/Log4j

Yderligere information om Log4Shell kan findes her: Wikipedia/Log4Shell