Denne matrix er lavet, for at give et overblik over en software opdatering af dit egete system. Selv om at dit system ikke matcher et scenarie 100%, så kan du stadig bruge matrixen. Den vil hjælpe dit med, at planlægge din vedligeholdelse og nedetid.

Alle software versioner er uploadet til TDX'en inden opdateringsprocessen.

Test og Tidtagning

Hver rubrik repræsentere et TDX system, med indgangsmoduler og udgangsmoduler. Proceduren er testet på hvert scenarie. Der er taget tid, på hver procedure.

Opdateringsproceduren er som følgende:

1. TDX med software version 1.16.1.27324 og scenarie specifikt setup er klar.
  2. Tidtagning startes og opdatering til version 2.3.1.30912 startes.
  3. TDX evalueres efter opdatering. Opdatering til 3.3.1.35236 startet.
  4. TDX evalueres efter opdatering. Opdatering til seneste 4.x startet.
  5. TDX evalueres efter opdatering, Tidtagning stoppes.

SW
Scenarie 1, Main unit
Scenarie 2, Main unit
Scenarie 3, Main med subunits
1.16.1.27324
Indgangsmoduler:
1x DVB-S, 1x VGA

Udgangsmoduler:
1x PAL (HW Rev. E)
Indgangsmoduler:
11x DVB-S, 3x DVB-T, 2x VGA

Udgangsmoduler:
1x COFDM 2xCI, 1x PAL, 4x PAL 2xCI
Indgangsmoduler:
11x DVB-S, 3x DVB-T, 2x HDMI

Udgangsmoduler:
2x IP Out
2.3.1.30912
Indgangsmoduler:
1x DVB-S, 1x VGA

Udgangsmoduler:
1x PAL (HW Rev. E)
Indgangsmoduler:
11x DVB-S, 3x DVB-T, 2x VGA

Udgangsmoduler:
1x COFDM 2xCI, 1x PAL, 4x PAL 2xCI
Indgangsmoduler:
11x DVB-S, 3x DVB-T, 2x HDMI

Udgangsmoduler:
2x IP Out
3.3.1.35136
Indgangsmoduler:
1x DVB-S, 1x HDMI

Udgangsmoduler:
1x QAM
Indgangsmoduler:
11x DVB-S, 3x DVB-T, 2x HDMI

Udgangsmoduler:
2x IP Out
Indgangsmoduler:
11x DVB-S, 3x DVB-T, 2x HDMI

Udgangsmoduler:
2x IP Out

Konklusion

Den følgende tabel viser det gennemsnitlige tidsforbrug for hver opdatering, fra en version til den næste. Det totale tidsforbrug, fra 1.16 til 4.x er angivet i parenteser. Bemærk venligst, at det er gennemsnit. De kan variere. Dette er det service vindue, som teknikeren bruge til opdateringen af systemet (uden fejl).

Software upload og PID remapping er ikke indberegnet.

SW
Scenarie 1 og 2
Scenarie 3
1.16.1.27324 -> 2.3.1.30912
~ 7-10 min ~ 15-20 min
2.3.1.30912 -> 3.3.1.35136 ~ 7-10 min ~ 15-20 min
3.3.1.35136 -> Seneste 4.x ~ 7-10 min (Totalt: ~ 21-30 min) ~ 15-20 min (Totalt: ~ 45-60 min)

Bemærk!

Efter den første genstart er der en risiko for, at PID mapningen ændre sig. Så fra den første genstart og hele opdateringsprocessen igennem til software 4.x, vil der være en risiko for manglende services på TV/STB. Dette vil ske, hvis TV/STB ikke følger DVB standarden og ikke anerkender SID nummereringen.

Software Opgradering (SW3.x -> Sw4.x)

Følg denne HowTo, for instruktioner i opdateringen af TDX / TDH800