Snart skal en del hovedstationer konfigureres om, da Allente ændrer deres setup.

Vi har lavet en vejledning til om-konfigurering af hovedstationen:

VIGTIGT : Undersøg hvilke services der modtages på DVB-S indgangs modulet, der skal ændres INDEN du foretager ændringen.

Aflæs:

Noter disse.

Når du har omkonfigureret indgansmodulet (DVB-S) og konfigureret udgangs modulet, skal SID'er og PID’er ændres til de noterede for at TV/settop bokse i kabelnettet genkender de ”nye” services pga. ændrede SID'er og PID’er.

Note:  Hvis hovedstationen bruger Silverlight er det en software version 1.x eller 2.x eller 3.x .  Funktionen PID-management er licens baseret og fungerer KUN i software version 4.x.  Hvis du ikke har denne licens – og ikke ønsker at købe den – skal TV/settop bokse muligvis lave ny tuning (dette gælder ikke ved PAL udgangssignal).

1. Forbind til hovedstationen

2. Hvis du oplever at din browser spørger efter Silverlight,  klik her

3. Konfigurer DVB-S indgangs modul med den nye frekvens

4. Konfigurer QAM / COFDM udgangs modul  eller  Konfigurer PAL udgangs modul

5. Lav PID ændringer

6. Konfigurer LCN