Failsafe = Fejlsikret tilstand

Når du software opdatere et system, vil der altid være en risiko for fejl. Når du opgraderer hovedstation, så kan dette også ske.

Hvis en opdatering fejler, så vil hovedstationen genstarte i 'Fejlsikret tilstand'. Systemet vil vise menuerne på engelsk.

Der er begrænset muligheder, i fejlsikret tilstand. Det er muligt, at få et overblik over hovedenheden og subunits.

Du kan stadig klikke på de forskellige enheder, for at få den komplette status for enheden.

Hvis du klikker på 'Admin', så kommer du til administrations panelet. Mulighederne er ligeledes begrænset her.

Mulighederne er:

• Gemme logfilen til din computer.
  • Opdatere firmwaren.
  • Genstarte.

Hvis du har brug for, at tvinge hovedstationen i fejlsikret tilstand? Se venligst denne artikel: Sådan tvinger du hovedstationen i fejlsikret tilstand

Ud af Fejlsikret tilstand

Den eneste måde, hvorpå du kan få hovedstationen ud af fejlsikret tilstand, er ved at lave en opdatering. Dette gør du fra administrations panelet.