Silverlight softwaren er fungerer ikke med Microsoft Edge, Mozilla Firefox eller Goggle Chrome browsere.

Dette vil give et problem, når du forsøger at forbinde til en TDX/TDH der kører software version 1.x / 2.x / 3.x

Browserer der understøtter Silverlight:

Microsoft IE (Internet Explorer)

Denne browser er standard i de fleste Windows PC installationer.

Hvis du ikke har den, kan den hentes her: https://www.microsoft.com/da-dk/download/internet-explorer.aspx

Apple Safari (ver. 5.1.4 and 5.1.7) for Windows

Du kan hente den her: https://safari.da.softonic.com/

Alternativt kan du hente Firefox Portable Legacy.

Du kan hente den her: https://portableapps.com/apps/internet/firefox-portable-legacy-52