MCT 049 måleinstrumentet har mulighed for, at gemme of benytte en konfigurationsfil, indeholdene DVB-T Mux, DVB-C Mux og SAT transponder informationer.

Note: Konfigurationsfilen er lavet til brug i Danmark af installatører.

Upload konfigurationsfilen

Download og gem filen Triax_DK_MCT_049_v4_2020-06-23 og udpak den på en USB pen. Isæt USB pennen i toppen af instrumentet.

1. Gå til "Configuration".

2. Vælg "Configuration import".

3. Bekræft import af den nye konfigurationsfil (Dette vil overskrive den eksisterende konfiguration)

Konfiguration software - TR7837

Du kan oprette en ny eller redigere en eksisterende konfigurationsfil med TR7837 editoren.

Denne software er tilgængelig til Windows her: TR7837

Manualen til softwaren kan hentes her: TRIAX-TR873 Manual (UK)