Den 2 Juni ændres MUX sammensætningen i Danmark.                                        Klik på billederne for at se

DR går fra at have MUX1 og MUX2 til kun at have MUX1.                                           mere om modulerne

I den forbindelse ændres MUX1 fra DVB-T til DVB-T2.

Hvis din TDX/TDH er udstyret med et DVB-T indgangs modul

til modtagelse af DR-services (MUX1), skal dette modul erstattes

af et nyt DVB-T2 modul.

Man kan ikke "bare ombytte" de 2 indgangs moduler, da der er

stor forskel på modulationsformerne og de er derfor ikke kompatible.

Vi har lavet en vejledning til udskiftning og om-konfigurering af

hovedstationen:

VIGTIGT INDEN d. 2 Juni: Undersøg hvilke services der modtages på DVB-T indgangs modulet, der skal skiftes. Aflæs ServiceID'er (SID) og PID'er på udgangs modulet og noter disse.  Se "PID managent"

Når du har konfigureret det nye indgangs modul (DVB-T2) og konfigureret udgangs modulet, skal SID'er og PID’er ændres til de noterede for at TV/settop bokse i kabelnettet genkender de ”nye” services pga. ændrede PID’er.

Note:  Hvis hovedstationen bruger Silverlight er det en software version 1.x eller 2.x eller 3.x .  Funktionen PID-management er licens baseret og fungerer KUN i software version 4.x.  Hvis du ikke har denne licens – og ikke ønsker at købe den – skal TV/settop bokse muligvis lave ny tuning (dette gælder kun ved DVB-C/T udgangs signal).

1. Forbind til hovedstationen

2. Hvis du oplever at din browser spørger efter Silverlight,  klik her

3. Slet det gamle DVB-T indgangs modul/konfiguration ved at klikke på  ud for modulet.

4. Fjern fysisk DVB-T indgangs modulet og indsæt det nye DVB-T2 indgangs modul.

5. Konfigurer DVB-T/T2 indgangs modul

6. Konfigurer QAM / COFDM udgangs modul  eller  Konfigurer PAL udgangs modul

7. Konfigurer LCN