Den 31. Marts ændres MUX sammensætningen i Danmark.

DR går fra at have MUX1 og MUX2 til kun at have MUX1.

I den forbindelse ændres MUX1 fra DVB-T til DVB-T2.

Hvis din TDX/TDH er udstyret med et DVB-T indgangs modul

til modtagelse af DR-services (MUX1), skal dette modul erstattes

af et nyt DVB-T2 modul.

Desværre kan man ikke "bare ombytte" de 2 indgangs moduler,

da der er stor forskel på dem og de derfor ikke er kompatible.

Vi har lavet en vejledning til udskiftning og om-konfigurering af

hovedstationen:

1. Forbind til hovedstationen:

TDX / TDH-800 Standard IP-adresse og ændre din computers IP adresse

2. Min browser spørger efter Silverlight

3. Undersøg hvilke services der modtages på DVB-T indgangs modulet. Aflæs ServiceID og PID’s på udgangs modulet og      noter disse. Når du har konfigureret det nye indgangs modul (DVB-T2) og konfigureret udgangs modulet, skal SID og PID’s ændres til de noterede for at TV/settop bokse i kabelnettet ikke afviser de ”nye” services pga. ændrede PID’s (kræver en PID licens). Hvis du ikke har denne licens – og ikke ønsker at købe den – skal TV/settop bokse muligvis lave ny tuning (dette gælder kun ved DVB-C/T udgangs signal).

4. Slet det gamle DVB-T indgangs modul/konfiguration ved at klikke på    ud for modulet.

5. Fjern fysisk DVB-T indgangs modulet og indsæt det nye DVB-T2 indgangs modul.

6. Konfigurer DVB-T/T2 indgangs modul

7. Konfigurer QAM / COFDM udgangs modul  eller  Konfigurer PAL udgangs modul