Afbryd ikke controller / endpoint fra hverken

strømforsyningen eller coaxnetværket under denne proces!

(Under software opgraderingen vil 'signal' LED på endpoint'et blinke. Når opgraderingen er overstået vil 'signal' LED lyse fast)

Note: Før du upgrader/downgrader EoC controlleren, bør du læse denne artikel omkring software versioner: Retningslinjer omkring software upgrade på EoC

Denne artikel beskriver hvorledes du opgradere både EoC controlleren og forbundne endpoints.

Denne procedure gælder får både EoC Controller (64/4) og  EoC Controller (32/2) systemerne.

Opdateringen af softwaren skal gøres i "major revision" step. Dette betyder, at hvis du opdatere fra eks. v0.0.r53 til v2.0.1.r87, så skal systemet opdateres til v1.3.1.r66 før opdatering til v2.0.1.r87.

Note: Hvis du udskifter en controller i en installation, ville du foretrække at installere en controller, der kører på den samme software version som den, du udskifter. Hvis du installerer en controller, der kører på en software version, der er højere ELLER lavere end den kørerne controller, vil endpoint'et hente versionen på den tilsluttede controller, hvilket resulterer i en opgradering eller nedgradering!

I dette eksempel vil vi opgradere softwaren på et komplet system, fra sw1.2.1.r.64 til sw.1.3.1.r66.

1. Først skal du downloade softwaren, fra vores website (Ie. Triax.com).

2. Gå til 'System' -> 'Software update' og upload softwaren.

3. Start opgraderings processen. Vær tålmodig, det tager tid.

4. Når opdateringen af controlleren er færdig, vil den bede om at blive genstartet, Klik på 'Return'

5. Login og verificer, at controlleren er opgraderet.

6. Tilsluttede endpoint vil nu påbegynde en opgradering. Hver endpoint vil opgradere og genstarte af sig selv (fremstå ' offline ' kort under genstart). Endpoints vil vise ' updating ', imens de opgradere softwaren. TAG IKKE STRØMMEN FRA CONTROLLER ELLER ENDPOINTS I DENNE DEL AF PROCESSEN!

7. Når alle endpoint er opgraderet vil de have samme software version som controlleren. Opgraderede og genstartede endpoint vil fremstå som ' ok  '

Husk: Hvis du tilslutter et nyt endpoint, så vil det automatisk opgradere/nedgradere til den software version som controlleren har.